Total 0,00 lei
 x 

Your shopping cart is empty!

Total 0,00 lei

Pentru un somn confortabil pilota din dormitor are un rol important

Pilote de calitate - un somn bun ce iti da energie

Dormitorul este locul unde ne refugiem dupa o zi plina de munca, dupa o zi plina de agitatie. E locul unde ne relaxam si ne incarcam bateriile. Iar ca totul sa fie mai confortabil incercam sa alegem pilote dormitor de calitate, care sa ne tina de cald, perne comode, o saltea cat mai confortabila si lenjerii de pat din bumbac.

Pilota din dormitor

Pilote de calitate un somn bun ce iti da energiePentru un somn confortabil, pilota din dormitor are un rol important. Sa spunem de exemplu ca avem un pat mare, o saltea comoda, lenjerie matasoasa, insa pilota nu ne tine de cald pe timpul iernii. Atunci cu siguranta somnul nu va mai fi atat de placut. In schimb, pe timpul verii o plapuma prea groasa ne va sufoca. Cei mai multi dintre noi nu pot adormi daca nu sunt inveliti. De aceea este important ca in functie de anotimp sa alegem pilota corespunzatoare pentru dormitorul nostru.

Saltele, perne, lenjerii

O alta problema pe care o avem cu somnul nu se datoreaza in totalitate confortului oferit de saltele, perne, pilote si lenjerii de pat de lux. Poate fi o cauza a stresului, sau pentru ca avem o viata agitata si niciodata nu apucam sa ne odihnim suficient. Cauzele sunt multiple, insa pentru a ne odihni corespunzator trebuie sa stim ca cele 8 ore de somn sunt esentiale, iar apoi accesoriile pentru pat sa fie si acestea alese corespunzator.

Citește mai departe: Pentru un somn confortabil pilota din dormitor are un rol important

Somn confortabil in lenjerii de pat din bumbac

 

Calitatea lucrurilor şi ambientul creat

Somn confortabil in lenjerii de pat bumbacDecorul casei noastre a căpătat o importanţă deosebită în ultimul timp, deoarece spune o mulţime de lucruri despre personalitatea noastră şi despre felul nostru de a fi. Modul în care accesorizăm fiecare cameră, calitatea lucrurilor şi ambientul creat, nu are doar valoare estetică, de asemenea contribuie la starea de bine şi insuflă sentimentul liniştitor de “acasă”.

Decorul

Dar decorul nu se rezumă doar la accesorii şi bibelouri. Dintr-un ambient plăcut fac parte şi lenjeriile de calitate, pernuţele şi chiar pilotele şi păturile. Acestea fiind o categorie foarte importantă deoarece contribuie la odihna noastră.

Odihna adecvată este esenţială pentru a ne reface energia pe care o consumăm în fiecare zi. De aceea este foarte important să dormim confortabil şi relaxat, doarece somnul de calitate este un factor decisiv care influenţează foarte mult starea noastră de sănătate şi randamentul de peste zi.

 

Citește mai departe: Somn confortabil in lenjerii de pat din bumbac

Ați refuzat cookie-urile.NU puteti face comenzi! Această decizie poate fi inversată.

Lenjerie pat single Damasc

130 lei

Lenjerie Pat Dublu 200/240 Bumbac Satinat

120 lei

Lenjerie Pat Single140/240 Bumbac Satinat

88 lei

Lenjerie Pat Matrimonial 240/220 Bumbac

90 lei

Lenjerie Pat Matrimonial 240/220 Bumbac Creponat

110 lei

Lenjerie Pat Dublu 200/220 Bumbac Creponat

90 lei

Lenjerie pat single hotel, spital. azil

72 lei

Lenjerie pat matrimonial hotel

95 lei

Lenjerie pat dublu hotel

105 lei

Lenjerie pat dublu damasc

177 lei

Lenjerie Pat XXL 260/240 Bumbac Satinat

145 lei

Lenjerie Pat Normal 180/240 Bumbac Satinat

110 lei

Lenjerie Pat Single II 160/240 Bumbac Satinat

100 lei

Lenjerie Pat Dublu 200/220 Bumbac

72 lei

Lenjerie pat 140/220 bumbac alb

60 lei

All for Joomla All for Webmasters